Відбувся іспит з дисципліни "Безпечність та якість харчових продуктів"

22 грудня 2020 року

Відповідно до розкладу зимової заліково-екзаменаційної сесії студенти 4 курсу 10 групи спеціальності 212 “Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза” 21 грудня 2020 року успішно склали іспит з дисципліни “Безпечність та якість харчових продуктів”. Іспит розпочався з обговорення результатів навчальної роботи о 8.30 на платформі Webex.

Згідно вимог до організації навчального процесу та складання іспитів, виконання екзаменаційних завдань здобувачами вищої освіти проводилося дистанційно на платформі Elearn. Після перевірки робіт відбулася співбесіда на платформі Webex, яку проводили доктор ветеринарних наук, професор Ольга Миколаївна Якубчак та кандидат ветеринарних наук Валерія Євгеніївна Юстинюк.

Слід зазначити, що дана дисципліна є новою та фундаментальною для фахівців у галузі безпечності харчових продуктів. В рамках вивчення дисципліни здобувачі вищої освіти мали змогу ознайомитися зі змінами законодавства України в галузі безпечності та якості харчових продуктів, специфікою роботи міжнародних організацій, задіяних у цій галузі, навчитися розрізняти небезпечних факторів харчових продуктів різного походження, а також провести власні дослідження на обрану тему під час написання курсової роботи.

Попри те, що пандемія внесла свої корективи в заплановану робочу програму більшість студентів впоралися із поставленими завданнями та представили результати своєї роботи під час захисту і тим самим продемонстрували готовність прийняти виклики сьогодення шляхом адаптації до умов, що склалися. Так, окремі роботи з харчовими продуктами були виконані в домашніх умовах з використанням підручних засобів, оскільки через карантинні обмеження доступ до лабораторій був обмежений.

 

Валерія Юстинюк, асистент кафедри ветеринарної гігієни ім. А.К. Скороходька

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook