Успішний захист магістерських робіт на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

21 грудня 2020 року

    Традиційно в кінці року в НУБіП України відбувається святкове дійство – захист магістерських робіт. Не оминуло це свято і факультет харчових технологій та управляння якістю продукції АПК.

     Згідно наказів ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка № 883-885, від 12 листопада 2020 р. в період з 15 по 18 грудня успішно захистили свої роботи 30 студентів ОС «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» та «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» (денної та заочної форми навчання).

    Під час захисту дипломних робіт доповіді студентів супроводжувалися показовими презентаціями, в програмі Cisco Webex meeting, які відображали основні результати виконаної роботи.

      Офіційно роботу екзаменаційної комісії розпочала декан Лариса Баль-Прилипко. Вона привітала здобувалів з визначним днем у їхньому житті, побажала їм успішного захисту та  оголосила склад комісії для перевірки підготовки фахівців та присвоєння їм кваліфікаційного рівня. Головою комісії призначено Людмилу Дерев’янко - професора кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, доктора біологічних наук, старшого наукового співробітника. До складу комісії увійшли в.о. завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат сільськогосподарських наук, доцент Наталія Слободянюк; доценти кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидати технічних наук Оксана Штонда, Олександр Савченко, Юлія Крижова та Наталія Голембовська.

     З привітальним словом до магістрів звернулася і заступник начальника навчального відділу Оксана Зазимко. Вона наголосила на актуальності обраної професії та надала нашим випусктикам цінні і корисні поради!

    До розгляду членам екзаменаційної комісії свої роботи гідно представили:  14 студентів з технології зберігання, консервування та переробки м‘яса, 10 - з технології зберігання та переробки водних біоресурсів, 16 - заочної форми навчання.

 

    До роботи екзаменаційної комісії  долучився і ректор Станіслав Ніколаєнко. У всіх магістрів він поцікавився місцем працевлаштування. 

     У Бондаренко Світлани Він поцікавився, що б вона хотіла удосконалити в навчальному процесі. У Олени Мироненко – чи мають її розробки практичне значення для галузі харчової промисловості.

    Усі магістерські роботи були виконані на актуальні та перспективні для розвитку кожної галузі теми. На поставлені запитання магістри давали аргументовані та чіткі відповіді.

    В період проведення державної атестації студенти-магістри виявили високий науковий, організаційний та практичний рівень. Представлені ними дипломи оформлені у повній відповідності до вимог.

    Членами комісії відмічено високий рівень продемонстрованих робіт, наукову і виробничу цінність отриманих студентами результатів дослідження.

    За результатами роботи екзаменаційних комісій майже всі студенти отримали  позитивні оцінки.

     Серед кращих робіт варто виокремити магістерські роботи Олександра Крупського, Галини Дузенко,  Катерини Ганцевої, Марії Гутак, Олени Мироненко, Руслани Борисенко та Світлани Бондаренко.  Під час виконання та захисту дипломних робіт, вони підтвердили свої високі успіхи у навчанні, а члени комісії ухвалили видати їм дипломи з відзнакою.

    Члени Екзаменаційної комісії залишилися задоволеними ґрунтовними доповідями наших студентів та побажали майбутнім випускникам  успіхів та професійних звершень!

Вітаємо наших магістрів та щиро зичимо їм неймовірної життєвої наснаги та бажання досягати нових значних висот!

Аліна Менчинська
Ст. викладач кафедри технології м'ясних,
рибних та морепродуктів

Оксана Пилипчук,
асистент кафедри технології м'ясних,
рибних та морепродуктів

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook