ЗБОРИ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ КОЛЕДЖУ – 2020

18 грудня 2020 року

 18 грудня у незвичному, змішаному форматі з урахуванням карантинних вимог, так як частина колективу була присутня в залі, решта – онлайн, відбулися збори трудового колективу ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О. Майнової НУБіП України», на які були запрошені Кваша С.М., проректор з навчально-виховної роботи, Остапчук А.Д., декан факультету аграрного менеджменту, Лопушняк В.І., начальник відділу регіонального розвитку дистанційної освіти та заочного навчання, Ковчежнюк Т.М., міський голова, та представники органів місцевої влади.
Директор коледжу Гордієнко О.В. детально проаналізувала роботу учасників освітнього процесу коледжу за 2020 рік, розповівши про покращення матеріально-технічної бази та інфраструктури коледжу. Звернула увагу на роботу відділень, циклових комісій, структурних підрозділів закладу освіти, на співпрацю з кафедрами університету, участь у науково-практичних конференціях, семінарах та міжнародну діяльність, про виконання заходів реалізації у 2021 році програми «Голосіївська ініціатива – 2025».
В обговоренні звіту взяли участь представники НУБіП України: Кваша С.М., який звернув увагу на набір студентів у 2020 році, наголосив, що особиста професійність викладача – запорука роботи колективу, побажав успіхів у наступному році; Остапчук А.Д. належно оцінив роботу колективу коледжу, побажав наполегливо працювати над збереженням і збільшенням студентського контингенту, розширенням баз практики і міжнародного співробітництва.
Активну участь в обговоренні звіту взяли завідувачі відділень, голови циклових комісій, які звернули увагу на розроблення і впровадження в освітній процес заходів, спрямованих на забезпечення якісної підготовки фахівців і чіткої організації освітнього процесу, виховання молодого покоління на основі особистісно зорієнтованого підходу і засвоєння хмарних технологій.
Роботу колективу за звітний рік та плани на 2021 рік схвалили, звіт директора коледжу затвердили.


Тетяна МАЛЮХ, секретар зборів трудового колективу коледжу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook