Наставник і студент - поєднання і знаходження порозуміння

23 вересня 2019 року
Кафедра інтегрованого захист ута карантину рослин

У вересні 2019 року студентська сім'я факультету захисту рослин, біотехнологій та екології поповнилася групою скороченого терміну навчання. Оскільки в кожного зі студентів позаду уже були роки навчання в аграрному коледжі, в новому колективі всі дуже швидко стали друзями. Спільно долаючи сходинки навчання та приймаючи активну участь в суспільному житті факультету успіхів довелося чекати не довго. Практично вже в першому конкурсі Не КВН було зайнято призове місце.


     Завжди разом і в аудиторіях, і в наукових Фото та культурних закладах гуртувався колектив групи, старостою якого є Іван Перетятко. Не цураються  студенти групи і заходів з благоустрою, оскільки фізична праця та спільно проведений на природі час зближає мабуть найбільше. ФОТО.
   Але неочікувано прийшла біда   коронавірус. Стало незвично тихо в аудиторіях, затихло гамірне життя в кімнатах гуртожитку. Багато чого змінилося останнім часом. Проте студенти плекають надію, що як і все в цьому житті, так і ця біда залишиться в минулому. І знову збереться разом дружній колектив і буде їм, що згадати разом за місяці вимушеної розлуки.  Проте, нині, що  найбільше хвилює, це успішне складання зимової екзаменаційної сесії. Тому, зичимо всім здоров'я, відмінних оцінок і всього самого найкращого в Новому році.


 

Анатолій Бабич

куратор 1 курсу групи скороченого терміну навчання  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook