Підсумки з дисципліни «Основи містобудування»

14 грудня 2020 року
Київ

Серед спеціальних дисциплін за ознаками «Садово-паркове господарство», для студентів скороченого терміну навчання, є значна кількість цікавих, змістовних та професійних дисциплін, які викладаються на кафедрі ландшафтної архітектури та фітодизайну. Однією з таких дисциплін є «Основи містобудування», на якій студенти вивчають державні будівельні норми, санітарні норми і правила, функціональне зонування території міста, а також на основі індивідуальних завдань проектують місто майбутнього.

Впродовж семестру студенти старанно працювали над курсом: вивчали теоретичну частину, писали модульні контрольні та самостійні роботи, а основним результатом їхньої діяльності була графічна робота, виконана на форматі А-2.

    

     

      

  

 

Для підвищення зацікавленості та заохочення до вивчення дисципліни «Основи містобудування» було оголошено конкурс на кращу графічну роботу. У конкурсі вирішили брати участь 12 студентів скороченого терміну навчання. Оцінювання робіт проводили співробітники кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, студенти 4 курсу та студенти-магістри 1-го року навчання спеціальності «Садово-паркове господарство».

Варто зазначити, що всі роботи достойні призових місць, але за результатами голосування місця розподілені наступним чином:

1 місце – Черненко Артур (24 голоси);
2 місце – Диковицький Єлисей (18 голосів);
3 місце – Єленець Марина (13 голосів)

     

 

Решта робіт також отримали високу оцінку, але з меншої кількістю голосів! Тому основна порада – не зупинятися на досягнутому, працювати над фаховістю та професійністю і в наступних конкурсах перемога буде за Вами! Велика вдячність всім студентам та учасникам конкурсу!

Вітаємо з перемогою призерів!
Чекаємо на подальші Ваші творчі та відмінні роботи!

Олеся Піхало,

доцент кафедри ландшафтної

архітектури та фітодизайну
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook