Міжнародна конференція з бізнесу і технологій ICBT 2020 за участі викладачів факультету аграрного менеджменту

14 грудня 2020 року

   Нещодавно на базі готелю Hilton Istanbul Bomonti, Стамбул, Туреччина, з використанням хмарного сервісу Zoom, відбулася Міжнародна науково-практична конференція ICBT 2020 (The International Conference on Business and Technology), яка була організована EuroMid Academy of Business & Technology (EMABT). Повна інформація за посиланням:  https://www.embta.com.

 

   Конференція об’єднала близько 200 науковців із 40 країн світу. Метою конференції стало зібрання провідних науковців та дослідників щоб поділитися своїми знаннями та новими ідеями, а також обговорити сучасний розвиток у бізнесі, освіті, соціальній сфери та технологіях. Крім того, конференція відкрила можливості науковцям та галузевим експертам зустрітися та поспілкуватися з місцевими та міжнародними учасниками.
   Euro MidAcademy of Business & Technology (EMABT) підтримує академічне співтовариство в Європі, на Близькому Сході та в інших країнах світу, проводить конференції у багатьох країнах, пропонує скористатися академічною бібліотекою в online.
   На конференції було розглянуто широке коло питань, пов’язаних з підприємництвом, ланцюгами постачань, логістикою, управлінням, прикладними науками, охороною здоров’я, комунікаціями, екологічними науками, IR 4.0, технологіями, відновлюваними джерелами енергії, мультимедіа  тощо.
   Науковці Національного університету біоресурсів і природокористування України виступили як партнери та учасники заходу. Викладачами кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського було підготовлено низку матеріалів на конференцію, що були прийняті до подальшої участі та публікації. Зокрема, професорка кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Надія Резнік представила презентацію до доповіді на тему: «Strategic vectors of the state financial and credit incentives for innovation» та прийняла участь в організації заходу. 
 
 
   Матеріали, прийняті на ICBT 2020 після подвійного сліпого рецензування, будуть опубліковані  в Lecture Notes in Networks and Systems, Springer Nature’s proceedings), що індексується базами ISI Proceedings, SCOPUS, Google Scholar та Springerlink із загальною назвою «The Importance of New Technologies and Entrepreneurship in Business ‎Development: In The Context ‎of Economic Diversity in Developing Countries». 
Набуті знання під час online-конференції будуть використані викладачами у навчальному процесі.
Дякуємо організаторам за цікавий і корисний захід.
 
Анна Слободяник,
доцентка кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook