На агробіологічному факультеті розпочався захист магістерських робіт за спеціальністю «Агрономія»

13 грудня 2020 року
     10 грудня 2020 року на агробіологічному  факультеті розпочалися  онлайн-захисти магістерських робіт магістрів агрономів  Освітніх програм «Агрохімія і грунтознавство»  та «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві».

     На захисті були присутні ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України, академік Національної академії педагогічних наук України, доктор педагогічних наук, професор Станіслав Ніколаєнко та проректор з навчальної і виховної роботи, академік Національної академії аграрних наук, заслужений діяч науки і техніки України, доктор економічних наук, професор Сергій Кваша.

    Вони активно включилися до обговорення магістерських робіт. Також  задавали магістрам запитання стосовно досліджуваних тем та давали слушні поради по практичній реалізації ідей студентів.

     Особливу увагу Станіслав Ніколаєнка  привернув проєкт Юркевич Світлани з моделювання продуктивності картоплі за диференційованого внесення азотних добрив.

     Тож побажаємо майбутнім випускникам ОС «Магістр» агробіологічного факультету не зупинятися на досягнутому.  У Вас все попереду!!!! Творіть свою кар’єру в агрохолдингах і агрофірмах. Доводьте, що Ви гідні нести звання випускника Національного університету біоресурсів і природокористування України! А також запрошуємо до нас на навчання в аспірантуру.


Роман Жила,

доцент кафедри загальної, органічної та фізичної хімії

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook