Все для студентів: проведення ремонтних робіт в гуртожитку № 11

9 грудня 2020 року
     В студентському містечку Національного університету біоресурсів і природокористування України роботи по покращенню побутових умов для комфортного проживання мешканців у гуртожитках не припиняються. З року в рік Університет докладає чимало зусиль для оновлення матеріально-технічної бази гуртожитків, її збереження та підтримання в належному стані. Забезпечення такого безперервного процесу є прерогативою в досягненні успіху функціонування студентського містечка.

     На завершення поточного року припав капітальний ремонт на першому та другому стояках гуртожитку № 11 згідно плану ремонтних робіт на 2020 рік. Вже 2-й місяць невпинно працює ремонтна бригада досвідчених майстрів. Наразі триває капітальний ремонт кухонь та умивальних кімнат на першому стояку лівого крила з 2 по 9 поверхи та кухонь на другому стояку правого крила з 1 по 9 поверхи. Даний капітальний ремонт передбачає заміну каналізаційної системи та водопровідних труб, а також заміну електромережі. Фахівці своєї справи після демонтажу старої плитки та підготовки приміщень для здійснення ремонтних робіт вирівнюють стіни, стелю та підлогу, встановлюють світильники та розетки. Наразі укладається нова плитка. Також будуть встановлені нові кухонні мийки та умивальники.

  

  

     У 2021 році на студентів агробіологічного факультету та факультету тваринництва і водних біоресурсів, мешканців гуртожитку № 11 студентського містечка НУБіП України, чекатимуть нові, відремонтовані місця загального користування. Сподіваємося, що результати наших старань принесуть задоволення та стануть гарною винагородою за створені тимчасові незручності жителям. Взамін очікуємо бережливого ставлення до майна Університету та підтримання чистоти!

Сергій Стецюк,
директор студентського містечка

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook