Якість – понад усе!

8 грудня 2020, 15:53

    XXI століття - століття бурхливого розвитку науки, техніки та високих технологій. Формується сучасне інформаційне суспільство, якому властиві риси глибоких знань, високої динаміки розвитку, передового виробництва, всебічного розвитку особистості. Держави, котрі володіють розвиненою наукою та передовим виробництвом, у цьому столітті ввійдуть до групи елітних країн сучасного світу і посядуть високе становище у світових рейтингах. У листопаді, в рамках проведення виїзних занять з дисципліни «Біологія продуктивності с.-г. тварин», лектором – доктор с.-г. наук, професором кафедри біології тварин А.В. Лихач організовано та проведено on-line заняття, оскільки на заваді став карантин, однак не для магістрів 1 року навчання. 

    У здобувачів вищої освіти, магістрів була можливість стати частинкою глобального розвитку науки, а саме: побачити одну із сучасних, провідних, розвинених наукових установ, флагмана діагностики та лабораторного супроводу України – ТОВ «Експертний Центр «Біолайтс». Заняття відбулось за використання платформи Zoom.

  Провідні та висококваліфіковані фахівці лабораторного центру ознайомили нас із основними відділами та переліком проведення досліджень, бо саме «Біолайтс» - єдиний в Україні інноваційний, незалежний лабораторний комплекс європейського рівня з дослідження харчових продуктів, кормів, води та ветеринарної діагностики.

  Система управління якістю лабораторії побудована відповідно до вимог ISO/IEC 17025. 

 

  Родзинкою даного центру є професійний та компетентний персонал, який відкритий до співпраці, а також високотехнологічне обладнання лабораторії дозволяє проводити біля тисячі найскладніших лабораторних досліджень за всіма напрямками ветеринарної та сільськогосподарської діяльності.

 

     Від імені студентів магістрів висловлюємо щиру подяку Лихач А.В. та працівникам Експертного центру «Біолайтс» на чолі директорки - пані Ольги Мартиненко, експерту з питань якості і безпеки кормів - пані Наталії Рубан за організацію проведеного заходу, за час, за можливість, за бажання, яке виявили з приводу проведення корисної, актуальної, цікавої екскурсії, за змістовні поради, компетентні пояснення та професійну передачу знань.
   І слід сподіватися, що, незважаючи на усі проблеми та негаразди, мудрість тисячоліть, закарбована на скрижалях соціальної пам’яті народів світу, має допомогти людству не лише вижити в скрутних обставинах сьогодення, а й дивитися вперед з виправданим оптимізмом.

Олена Іщук
магістр 1 року навчання 4 групи
спеціальність «Технологія виробництва і
переробки продукції тваринництва»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook