Лекція від представника Державного агентства розвитку туризму України першокурсникам спеціальності «Туризм»: виклики та можливості

1 грудня 2020 року
     Під час вивчення теми «Стан і перспективи розвитку туризму в Україні» з дисципліни «Основи туризмознавства» для студентів 1 курсу спеціальності 242 «Туризм» будо проведено онлайн – зустріч з директором Департаменту Державного агентства розвитку туризму України Ольгою Рабійчук.
 
     Ольга Олександрівна розповіла майбутнім фахівцям про організацію та основні напрями роботи центрального виконавчого органу влади у туристичній галузі, перспективи розвитку туризму в умовах пандемії.
     Однією з центральних проблем, над якою працює ДАРТ, є прийняття нової редакції Закону України «Про туризм», який би відображав реалії туристичного ринку та чітко визначав функції кожної зацікавленої групи – споживачів, бізнесу, об’єднаних територіальних громад, громадських організацій, тощо. 
 
     За короткий період роботи спеціалісти ДАРТ зосередилася на промоції внутрішнього туризму в Україні, підготували промо-ролики про туристичні магніти України. Запустили кампанію «#мандруй Україною»
     Студентів запросили долучитися до роботи Державного агентства розвитку туризму України, брати участь у маркетингових та наукових заходах.

Дарія Басюк,
завідувачка кафедри туристичного та 
готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook