Як досягти успіху в пошуку роботи або помилки працевлаштування

26 листопада 2020 року

24 листопада під час лекції професора кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Тетяни Балановської з дисципліни «Управління персоналом» для студентів 4 курсу спеціальності «Менеджмент» факультету аграрного менеджменту відбулася зустріч здобувачів вищої освіти з директором з персоналу компанії First Line Group, консультантом з питань профорієнтації, професійного і кар'єрного розвитку, сертифікованим майстер-коучем і бізнес-тренером за стандартами міжнародної організації ICU & ICTA Станіславою Стефановською.

До лекції також приєднались студенти 4 курсу різних спеціальностей, які вивчають «Управління персоналом» як вибіркову дисципліну за уподобанням студента, а також викладачі кафедри.

Станіслава Стефановська почала розмову з того, що вже багато років консультує тих, хто звертається за допомогою при підготовці до працевлаштування. Відмітила, що пошук роботи може бути мукою, а може – пригодою, може тривати «вічно» або завершитися через місяць активного пошуку. Станіслава зазначила, що пильно вивчаючи ситуацію наче з двох сторін – з боку роботодавця і здобувача, стало зрозуміло, що для кандидата багато речей не є очевидні, і, проявляючи недбалість при підготовці, талановиті фахівці позбавляють самі себе потенційних можливостей успішного працевлаштування.

У виступі Станіслава зупинилась на трьох основних питаннях: як написати резюме, як знайти роботу і як пройти випробувальний термін.

«Навіщо створювати резюме? В якому форматі має бути оформлено резюме? Розмір та структура резюме. На що варто звернути увагу при оформленні резюме і яких помилок варто уникнути? Як підготуватись до першого робочого дня й успішно адаптуватися до посади й організації?» - ці, та багато інших питань було розглянуто. Відбулася цікава дискусія. Студенти отримали цінні поради від фахівця!
Наприкінці зустрічі Станіслава Стефановська презентувала свою книгу «50 кроків до роботи. Путівник для тих, хто хоче працевлаштуватися», в якій описані 50 кроків, що планомірно готують людину до досягнення її мети – працевлаштування.

Дякуємо Станіславі Стефановській за цікаву лекцію і чекаємо на нові зустрічі!

Аліна Троян,

доцент кафедри менеджменту ім.проф.Й.С. Завадського

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook