ПОСТЕРНА КОНФЕРЕНЦІЯ ДИПЛОМНИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ МАГІСТРАТУРИ КАФЕДРИ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ ім. проф. В.М. Синькова

26 листопада 2020 року

    Відбулась постерна конференція дипломних робіт студентів магістратури, що навчаються за освітньою програмою Електричні мережі і системи (виробниче спрямування).
   Конференція проходила за класичним сценарієм – представлення роботи модератором, доповідь студента за темою диплдомної роботи, виступ-відгук керівника про роботу студента, запитання співробітників кафедр, відповіді студента і заключення модератора (завідувача кафедри) і прийняття рішення кафедрою про допуск роботи до захисту в ДЕК.

    Під час постерної конференції було представлено 12 робіт студентів, попередньо всі роботи пройшли успішну перевірку на плагіат. До участі були долучені студенти 3-го курсу спеціальності Електроенергтика, електротехніка та електромеханіка (з метою набування досвіду участі у подібних заходах).
Представлені роботи стосувались сучасних тендецій широкого використання розподіленої генерації, мікропроцесорнитх систем захисту ліній електропередачі, трансформаторів, потужних електродвигунів, надійності систем електропостачання та ін.
   Всі доповіді представлені на достатньо високому рівні, але серед кращих можна назвати роботи Денисенка Віталія (керівник доц. Волошин С.М.), Камінської Юлії (керівник доц. Омельчук А.О.), Вітенка Віталія (керівник проф. Гребченко М.В.).
    Побажаємо нашим студентам успішного захисту дипломних робіт і працевлаштування в галузі енергетики.

Завідувач кафедри електропостачання, д.т.н.,
професор В. Козирський


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook