Делікатна тема, яка може бути цікавою

7 жовтня 2020 року

         Чи багато хто з нас знає, як справляли свої природні потреби наші далекі пращури? Як виглядали та облаштовувались відхожі місця у поселеннях первісної людини? Коли людина вперше побудувала туалет? Як створення каналізаційної системи допомогло подолати чуму? На жаль, ці надзвичайно цікаві питання через свою «делікатність» зазвичай випущені під час шкільних уроків історії.

          Але, коли першокурсники 6 та 7 груп агробіологічного факультету дізналися, що в столиці є місце, де вони знайдуть відповіді на ці питання , вони вирішили, не втрачаючи часу, відвідати цей надзвичайний музей. До речі, Музей історії туалету є рекордсменом книги рекордів Гіннеса, адже саме тут зібрана найбільша колекція туалетних експонатів у світі.

         Першокурсники з захоплення слухали екскурсовода Марію, яка розповіла про історію виникнення та розвитку відхожих місць скрізь віхи історії. Слід наголосити, що експозиція музею надзвичайно інтерактивна – студенти змогли відчути себе Людовіком XIV та чумним доктором, подивилися фільм, після перегляду якого змогли зрозуміти як вирішують свої природні потреби космонавти. А на останок першокурсників очікував надзвичайно приємний сюрприз – вони взяли участь у квесті, де змогли проявити всю свою кмітливість, ерудицію та швидкість реакції. І абсолютно неважливо, хто переміг у змаганні. Головне, що всі вийшли музею з гарними знаннями, емоціями та приємною згадкою про проведений час.

До речі, студенти зізналися, що будуть рекомендувати відвідати це надзвичайне місце всім своїм друзям та знайомим.

Кравченко Ольга та Прокопчук Надія, куратори

Жара Марія, студентка

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook