День відкритих дверей у ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП для школярів Київщини

18 листопада 2020 року

 

     Пандемія пандемією, але вступна кампанія 2021 року – одне з найголовніших питань життєдіяльності університету. А найефективнішим проявом популяризації вишів залишаються традиційні Дні відкритих дверей. Та рік, що практично минув, вніс свої суттєві корективи. Цієї осені, як і минулої весни, в Національному університеті біоресурсів і природокористування України Дні відкритих дверей проходять онлайн.
 
     Сьогодні осінній цикл Днів відкритих дверей зібрав біля моніторів випускників загальноосвітніх навчальних закладів – шкіл, ліцеїв, гімназій Київщини.
      Онлайн зустріч у ННІ неперервної освіти і туризму розпочала директор інституту Олена Ковальова з привітальним словом та презентацією можливостей навчання у підрозділі.
    
     До слова з майбутніми абітурієнтами долучилися завідувачі кафедр  інституту Сергій Приліпко та Дарія Басюк, виклдаачі кафед й державні службовці, які залучені  до навчального процесу.
 
 
 
 
 
 
    Активно долучилися до розмови студентський актив інституту.
 
 
 
 
 
     До Дня відкритих дверей у ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України долучилися учні ОНЗ Гребінківський НВК,  Клавдіївська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Олександра Рибалка, Зазимське НВО, Калитянська зош І-ІІІ ступенів, Ржищівський ліцей.
 
Серія зустрічей продовжується!
Чекаємо онлайн 20 та 21 листопада за посиланням
https://nubip.edu.ua/node/83676
 
 

Катерина Обиход, 

асистент кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності
 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook