ОНЛАЙН ЛЕКТОРІЙ ВІДКРИТО! ЩО ТАКЕ ГРОШІ І ЧИ ВСЕ МИ ПРО НИХ ЗНАЄМО?

12 листопада 2020 року

Київська МАН – лідер позашкільної освіти в Україні, майданчик для апробування та впровадження новацій. Центр, що під егідою ЮНЕСКО, під керівництвом Департаменту освіти і науки КМДА та патронатом МАН сприяє розвитку наукової освіти в Східноєвропейському регіоні.
З 8 листопада 2020 року, у межах спільного освітнього проєкту «Профільна школа з економіки» факультету аграрного менеджменту та КОКПНЗ «Мала академія наук учнівської молоді», відбуватимуться гостьові лекції для учнів – гуртківців МАНу.
Під час лекцій слухачі проєкту також ознайомляться із сучасними напрямами наукових досліджень, отримають кваліфіковані консультації та візьмуть участь у креативних конкурсах наукових робіт. Такі проєкти дозволяють підвищити якість роботи з творчими дітьми, надають широкі можливості для обміну досвідом, зокрема, та розширюють горизонти у профорієнтаційній діяльності університету, в цілому.

Розпочала курс та ознайомила слухачів з новими можливостями вмотивування учнів до досліджень у царині економічної науки професорка кафедри менеджменту ім. Й.С. Завадського, докторка економічних наук Надія Резнік.

Презентуючи проєкт, лекторка зауважила, що «освіта наукового спрямування через сучасні засоби та можливості, що відкриваються перед молоддю, наразі є надзвичайно ефективною» і запросила усіх до співпраці. Вона розповіла цікаві факти про гроші, історію виникнення та про їх функціональні зміни. Актуальність теми online лекції зумовлено суттєвим зростанням ролі грошових інтенцій у формуванні моралі, ієрархії цінностей, визначенні сенсу життя людини. Отож, неправомірно сприймати гроші лише як невимушений елемент реальності чи економічний інструмент. Надія Петрівна розкрила проблему грошей не лише у ракурсі «людина-гроші» але й на прикладах світових грошових одиниць, визначила діалектику їх розвитку.

Анна Слободяник,
доцентка кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook