ОН-ЛАЙН ЛЕКЦІЙНИЙ ЗАХІД НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК

11 листопада 2020 року
Інтернет
     Згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних і практичних занять у осінньому семестрі 2020-2021 навчального року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК, 11 листопада 2020 року доцентом кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК к.т.н. Віктором Сараною був проведений відкритий он-лайн лекційний захід на базі платформи Webex.
Лекція на тему «Обладнання для теплової обробки жировмісної сировини» з дисципліни «Технологічне обладнання галузі» була присвячена висвітленню процесу та обладнанню для витоплювання жиру сухим і мокрим способом.
 
     На лекції, крім викладачів кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, були присутні також декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК професор Лариса Баль-Прилипко, заступник декана Наталія Слободянюк, завідувач кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції професор Владислав Сухенко
 
 
     Студенти скороченого терміну навчання продемонстрували високу зацікавленість матеріалом, що викладався лектором, активно включалися в обговорення поставлених запитань. Присутні на лекції колеги відзначили чітку побудову лекційного заняття, його структуру, використання різноманітних педагогічних прийомів утримання студентської уваги та спілкування з ними. Лектор використовував засоби мультимедійної трансляції презентації з теми лекції. Загалом, слід відмітити, що лекція була прочитана на високому педагогічному рівні і одержала схвальні відгуки та позитивні побажання щодо покращення викладацької майстерності викладача від присутніх на лекції колег і декана факультету.
 
 
 
професор кафедри
процесів і обладнання переробки продукції АПК
Ігор Паламарчук
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook