Працюємо у викликах пандемії

9 листопада 2020 року

       На кафедрі гідробіології та іхтіології факультету тваринництва та водних біоресурсів науково-педагогічний та допоміжний персонал виконує всі завдання відповідно до навчально-наукового процесу НУБіП України.

     Лекції, лабораторні та семінарські роботи проходять он-лайн на різних платформах. Студенти старанно виконують поставленні перед ними завдання та своєчасно їх здають.

       Організаційні години з кураторами також проходять в он-лайн режимі. Студенти 1 курсу задають безліч питань, оскільки вперше працюють на нових платформах у НУБіП України.

       Також на кафедрі гідробіології та іхтіології ще до карантину, відбулася зустріч з потенційними вступниками, які зацікавленні в навчанні в НУБіП України за спеціальністю «Водні біоресурси та аквакультура». Такий вибір вони обґрунтовують потужною навчально-матеріальною базою, яку побачили в нас під час екскурсії, що забезпечує отримання якісної освіти та можливість отримати сучасну практику.

  

       Позитивним в університеті є існування підготовчих курсів до вступу в НУБіП України, це також справило гарне враження на випускників шкіл, які записалися на підготовчі курси до ЗНО по 4-м предметам.

  

      Цікаво та дуже відповідально виконується наукова робота у викликах пандемії на кафедрі гідробіології та іхтіології. Оскільки в 2020 р. було виграно наукову тему МОН України, всі поставленні завдання на першому етапі роботи здійснюються відповідно робочої програми.

  

    Виконавці досліджень приймали участь у проведенні науково-методичного семінару з метою правильності оформлення проєктів НДР та документів, які додаються до нього.

    В науковій роботі ще під час аудиторного навчання приймали участь студенти, які надзвичайно цікаво, з ентузіазмом та з повною відповідальністю виконували поставленні завдання.

  

  

      Таким чином, кафедра гідробіології та іхтіології факультету тваринництва та водних біоресурсів виконує всі завдання керівництва НУБіП України у викликах пандемії.

Меланія Хижняк,
Наталія Рудик-Леуська,
доценти кафедри гідробіології та іхтіології
НУБіП України
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook