ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ПРОЕКТНОГО МЕНЕДЖЕРА!

5 листопада 2020 року

 Колектив кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту вітає наших найкращих магістрів ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» , бакалаврів 3, 4-го курсів професійно-орієнтованої групи, студентів інших факультетів НУБіП України, які разом з нами вивчають вибіркові дисципліни «Основи бізнес-проектування» та «Управління соціальними проектами» і навчаються писати проекти для відкриття власного бізнесу, а також усіх проектних менеджерів з професійним святом – Міжнародним Днем проектного менеджера!

 

Це свято амбітних, рішучих і сміливих справжніх професіоналів! Проектний менеджер - це людина, яка однаково успішно може розробляти сучасні проекти будь-якої складності, той, без кого успіх проекту завжди під загрозою, а проектний менеджмент – наше майбутнє, нові продукти і нові реальні горизонти!

Тож бажаємо вам успішної реалізації як професійних, так і особистих проектів, безперервного розвитку, нових цілей і креативних ідей. Нехай Вас завжди тішить якісний і унікальний результат Вашої праці, а задоволення від роботи залишається незмінним!

Успішних вам проектів і завжди пам’ятайте – всі ми колись були на початку цього шляху!

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook