НАУКОВІ ЗДОБУТКИ ВИПУСКНИКІВ КАФЕДРИ ГІДРОБІОЛОГІЇ ТА ІХТІОЛОГІЇ

2 листопада 2020, 17:03

      Випускниця кафедри гідробіології та іхтіології НУБіП України Батуревич (Штефан) Оксана Олександрівна 28 жовтня 2020 р. пройша успішний прилюдний захист дисертаційної роботи на спеціалізованій вченій раді К 26.364.01 при Інституті рибного господарства НААН України за темою «Вирощування коропа за використання мінералів із сорбційними властивостями», подана на здобуття наукового ступеня кандидата сільськогосподарських наук за спеціальністю 06.02.03 – рибництво.

     У свій час допитлива, наполеглива та відповідальна студентка Оксана Олександрівна, ще на 2 курсі факультету тваринництва та водних біоресурсів заявила про свої наукові амбіції у студентському науковому гуртку «Гідробіологія». Конференції, презентації, доповіді і спілкування з науковою спільнотою не залишали іншого вибору – вступила до аспірантури Інституту рибного господарства НААН. Директор інституту д.с.-г.н., проф., акад. НААН України І.І. Грициняк піклується і всебічно підтримує молоде покоління науковців, а науковий керівник к.с.-г.н., зав лабораторією кормів і годівлі риб Дерень О.В. спрямувала пошук молодого науковця в актуальну проблему – отримання якісної продукції у вигляді традиційного й улюбленого об’єкта харчування українців - коропа.

      Щиро вітаємо нашу випускницю та бажаємо успіхів, удачі в нелегкій науковій праці! Пишаємось випускниками кафедри гідробіології та іхтіології НУБіП України, Ви наша гордість!

Наталія Рудик-Леуська,

Меланія Хижняк
доценти кафедри гідробіології та іхтіології
НУБіП України
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook