Декан Вадим Кондратюк: основи тваринництва – лекція для студентів-першокурсників

28 жовтня 2020 року
     Згідно затвердженого розкладу та графіку дистанційного навчання відбулася онлайн-лекція для студентів першого курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» з дисципліни «Вступ до спеціальності».

     Вадим Кондратюк на початку коротко окреслив стан і перспективи розвитку тваринництва в Україні та світі, його розвиток в умовах пандемії та основні виклики, які стоять перед фахівцями-технологами з виробництва і переробки продукції тваринництва.

     Далі були розглянуті структура сільського господарства України, показники зовнішньої торгівлі України продукцією тваринництва та проблематика цієї галузі. Велику частину лекції було присвячено перспективам подальшого працевлаштування випускників за даною спеціальністю.

     По завершені лекції за побажаннями студентів було обговорено питання подальшого навчання в умовах карантину, проміжного контролю знань, участі у наукових гуртках та міжнародних заходах, проживання в гуртожитку тощо. Студенти висловили свої думки стосовно подальшого дистанційного навчання та проведення додаткових занять з певних дисциплін.


Сергій Грищенко,
заступник декана
факультету тваринництва та водних біоресурсів

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook