Випускниця факультету аграрного менеджменту Яна Костюк успішно захистила диплом магістра в Університеті м.Фоджа, Італія

25 жовтня 2020 року
м.Фоджа, Італія

Факультет аграрного менеджменту вітає Яну Костюк, випускницю спеціальності "Маркетинг" факультету аграрного менеджменту з відмінним захистом диплому магістра в Університеті м.Фоджа, Італія.

Знайомство Яни з цим університетом розпочалось з отриманням стипендії за програмою ERASMUS+ та семестру навчання на бакалаврській програмі в рамках підписаної Угоди про співпрацю між НУБіП України та Університетом м.Фоджа, Італія. Завдяки активній позиції Міжнародного відділу НУБіП України та проректору з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадиму Ткачуку, зокрема, студенти НУБіП України мають можливість брати участь у програмах академічної мобільності, якщо відповідають вимогам ERASMUS+. Здобувши 30 кредитів за семестр, Яна повернулась в Україну, захистила бакалаврський диплом. А потім був нелегкий шлях з вивчення італійської мови, подання документів на економічний факультет в Університет м.Фоджа та навчання італійською мовою в магістратурі. Всі іспити за магістерською програмою Яна здавала з відмінним результатом. І фінальним акордом цього етапу навчання було обрання спеціалізації - "Статистика і теорія прийняття рішень". Тема магістерської роботи була обрана також актуальною: "Задоволення прав споживачів (Customer satisfaction): оцінка веб-послуг, наданих Університетом Фоджі під час пандемії COVID-19". Керівник роботи - Prof. Dr. Corrado Crocetta, який з липня 2020 року обраний також Президентом Асоціації статистики Італії.

  

Захист відбувався публічно, але з певними обмеженнями, викликаними ситуацією з пандемією у всьому світі та в Італії, зокрема. Але всі охочі мали можливість долучитись до процедури захисту онлайн. Тож група підтримки з України підтримувала Яну через інтернет.

Вітаємо Яну Костюк, її маму, Костюк Ольгу Дмитрівну, доцента кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності НУБіП України, всю її родину, з успішним захистом та бажаємо нових звершень та професійних здобутків.

Олена Ковтун, кеерівник міжнародних програм

факультету аграрного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook