«Карантин - час для наукових експериментів». Анонс он-лайн конференції

5 листопада 2020 року

5 листопада 2020 року

11.00 - 14.00

В онлайн форматі відбудеться студентська наукова конференція

«Технології кидають виклик традиційній університетській програмі: інноваційна комунікація»

в рамках дисципліни «Українська мова за професійним спрямуванням».

 

 

  Запрошуємо студентів розкрити власний потенціал в сфері наукових конференцій (вміння публічно виступати) та продемонструвати у власних презентаціях своє бачення безмежних можливостей smart-технологій. Стрімка діджиталізація сучасного світу, поява нових професій і методів навчання — це виклики для традиційної системи освіти. Наші студенти орієнтовані на гнучкість у пристосуванні до реалій сьогодення. Час першокурсникам опанувати нові технології, це перша конференція як освітня платформа сучасного зразка дистанційного навчання - можливість студентам технічних дисциплін консолідувати свої доповіді у smart-спільноту. Так за допомогою діджитал-інструментів ділитися досвідом й знаннями у галузі інновацій та технологій, розвивати інтелектуальний потенціал та пристрасть до винахідництва, допомагати у реалізації ідей та проектів, вміти спілкуватися професійною українською мовою.

 

Тематичні секції віртуальної конференції:

1. Технології вірутальної, доповненої та змішаної реальності.

2. Віртуальна та доповнена реальність в середовищі SolidWorks.

3. Віртуальна, доповнена і змішана реальність в середовищі Autodesk VRED.

4. Використання віртуальної реальності в Unreal Engine.

5. Налаштування середовища віртуальної реальності в Unity.

6. Віртуальна реальність в середовищі SketchUp.

7. Фотореалістичний рендерінг в CAD середовищі.

8. Налаштування доповненої та змішаної реальності.

 

Реєстрація учасників триває до 1 листопада 2020 р. (прізвище, ім‘я, факультет, курс, група, телефон, e-mail, тема доповіді)

Заявку прохання надсилати:

[email protected]

Модератор проекту: Несвідомін Андрій Вікторович, к.т.н., ст.викладач кафедри нарисної геометрії, комп'ютерної графіки та дизайну.

 

 

   Ініціатор проекту викладач курсу «Українська мова за професійним спрямуванням» за ініціативою доцента кафедри журналістики та мовної комунікації Вероніки Василівни Чекалюк вважає, що карантин - це випробування для освітян і гуманітаріям варто об’єднуватися з ІТ фахівцями аби покращити роботу зі студентами.

   «Успішна держава — це освічені громадяни, талановиті студенти, які легко і вправно користуються технологіями й втілюють у життя свої добрі мрії. Для нас важливо заохотити студентів і навчити легко доносити свої думки державною мовою, вправно поєднувати інновації з кращими традиціями технологічної освіти в Україні. Для цього 5 листопада 2020 року ми ініціюємо науково-практичну конференцію для першокурсників в рамках курсу «Українська мова за професійним спрямуванням», - підсумовує доцент кафедри журналістики та мовної комунікації В. В. Чекалюк.

 

 

З повагою, Оргкомітет студентської он-лайн конференції 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook