Опанування першокурсниками комп'ютерних технологій

11 жовтня 2020 року
Механіко-технологічний факультет НУБіП України

   На лабораторних заняттях з комп’ютерних технологій, які проводить професор Несвідомін В.М., студенти-першокурсники спеціальності «Транспортні технології» знайомляться з сучасними комп’ютерними засобами, потужними програмними пакетами вирішення математичних та інженерних задач, елементами програмування. Враховуючи те, що майже кожний студент уже володіє деякими комп’ютерними технологіями (більшість з них має свій власний ноутбук), знайомство з комп’ютерними засобами не викликає труднощів, проте вивчення нових програмних продуктів даються студентам з певною складністю. Але ніхто не втрачає впевненості в досягненні поставлених цілей та завдань.

   Оскільки карантинні обмеження поступово посилюються, студенти особливу увагу звертають на вивчення системи дистанційного навчання Moodle та навчального порталу Elearn, на якому розміщені всі курси спеціальності. Маючи різні пристрої (ноутбуки, планшети, смартфони) вони навчаються використовувати такі пристрої для самоосвіти та вирішення різноманітних задач.

 

     Кожний студент намагається максимально швидко і повно засвоїти новий матеріал, усвідомлюючи що набуті знання та навички стануть у нагоді при вивченні майбутніх дисциплін та професійній діяльності.
 

   Заступник декана МТФ Ребенко В.І.


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook