Якісна освіта – ознака вихованості людини

12 жовтня 2020 року

 В сучасному світі крім базових знань важливо розвивати креативність, комунікабельність, застосовувати технології й розвивати навички комунікацій молодих фахівців. Викладачі гуманітарно-педагогічного факультету зустрілися у п`ятницю, щоб поділитися досвідом зі студентами, а після занять прогулятися алеями студентського містечка, насолодитися красою Голосіївського лісу. Василь Ілащук згадав свої студентські роки та першу співбесіду, Василь Моісєєв розповів про те як поєднувати хобі і роботу, показав колекцію власних картин.

https://youtu.be/nfvJCTxFTtY

Студенти НУБіП України вже на 1 курсі вчаться писати есе, резюме, оформлюють візитівку і формують власну «папку успіху», яка допоможе їм стати не тільки конрурентно спроможними на ринку праці, а й додасть впевненості у власних силах.

Вероніка Чекалюк – доцент, кандидат наук із соціальних комунікацій запросила колег на зустріч із студентами, дві пари практичних занять із «Українськоі мови за професійним спрямуванням». Першокурсники отримали професійні настанови від відомого журналіста, адвоката Терещенко Ольги, котра поділилась напрацьованим досвідом. Пані Ольга поспілкувалась зі молоддю, дала практичні поради для створення власного бренду та досягнення успіху. Окремо відзначила майстерність доцентки Кафедри журналістики та мовної комунікації Вероніки Чекалюк, котра майстерно поєднує педагогіку й етику з доволі практичними напрямками підготовки як логістика та програмування – «Етика – корисний інструмент, який гармонізує поведінку людини у соціумі». Ольга Терещенко додала: «студентам необхідно мати свого ментора, наставника – який буде відкривати нові горизонти, підтримувати у складних ситуаціях, надихати на нові наукові відкриття, цінуйте своїх викладачів. Моїм ментором, свого часу, став науковий керівник, Мацко Анатолій Степанович, профессор, кандидат юридичних наук, справжній друг».

 

https://youtu.be/rGmqoQH87DY

«Практика таких занять стимулює студентів покращувати свої здібності у навчанні й не хвилюватися перед тим, як доведеться зустрітися із працедавцем і обговорити умови праці. Сьогодні успішний студент – завтра успішна країна, успіхів Вам, ще раз дякую за чудовий настрій на екскурсію у Ботанічному саду. Дякую Вероніці Чекалюк, Василю Ілащуку, Василю Моісєєву», – підсумовує Ольга Терещенко.

 

Олена Карпенко,
(гурток «Юний журналіст»)

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook