Викладач кафедри фізичного виховання Ксенія Мазур – срібна призерка Чемпіонату і Кубку Києва з пляжного волейболу «Столичний» 2020 року

10 жовтня 2020 року
м. Київ

     В період літнього міжсезоння та паузи у змаганнях з класичного волейболу, на майданчиках пляжного комплексу Парку «Муромець» (Дружби народів, X-park) проводяться змагання з пляжного волейболу. Окрім того, що пляжний волейбол вважається естетично красивим видом спорту для глядачів, а також дуже емоційним та видовищним, він досить популярний і в нашій столиці, де проводяться різні змагання. Але найпопулярніші серед них – є саме першість столиці на Кубок Києва та Чемпіонату «Столичний», куди в період проведення з’їжджаються чоловічі та жіночі команди, зі всієї України, тож середня кількість команд-учасників на турнірі інколи перевищує 60 пар. На змаганнях присутні гравці усіх рівнів підготовки, а найсильніші пари (які навіть приймають участь в офіційному Чемпіонаті) виборють право змагатися за нагороди, тому фінальні частини завжди проходять у напруженій та запеклій боротьбі.

     Отже з липня по серпень, на кортах пляжного комплексу «X-park» чоловічі та жіночі пари з’ясовували, хто буде володарем Кубку та переможцем Чемпіонату Києва «Столичний». Серед жіночих пар в розіграші Кубку Києва, який проходив 22-24.08.2020 р., срібними призерками стали, в складі пари (команди) - Мазур Ксенія і Пересада Вероніка.

     Чемпіонат «Столичний» проводився в три окремі етапи, з яких пара Мазур/Пересада взяли участь тільки у двох, але дві перемоги у цих двох турах вивели пару в загальному підсумку на ІІ місце. Тож перемога на фінальному етапі та підсумкові срібні нагороди Чемпіонату «Столичний» – приємне завершення пляжно-волейбольного сезону.

 

Ксенія Мазур,
викладач кафедри фізичного виховання

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook