Кафедра фізичного виховання запрошує усіх бажаючих на тренування з боксу

7 жовтня 2020 року

 

 

     На кафедрі фізичного виховання відкрилася нова абонементна група з боксу. Тренером секції є майстер спорту України Яровий Іван Геннадійович. Про рішення працювати саме в нашому університеті Іван Геннадійович розповів в інтерв`ю.

 

  • Як дізналися про Національний університет біоресурсів і природокористування України?

– У фейсбуці побачив інформацію про відкриття спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» і виникло бажання познайомитись з керівництвом факультету і запропонувати розвиток цього виду спорту в університеті.

  • Де розпочинали свою спортивну кар’єру?

– Я почав займатися боксом з 2001 року у спортивному товаристві «Трудові резерви» в м. Донецьк. Моїм першим тренером був Колєслямов Олександр Федорович. З 2003 року продовжив тренування у «СК Єлісєєва» під керівництвом заслуженого тренера СРСР та України Котова Олександра Михайловича.

  • Які маєте спортивні досягнення?

– Чемпіон України з боксу, переможець багатьох міжнародних турнірів.

  • Де ви розпочали свою тренерську кар’єру?

– Вперше почав працювати, як тренер в Донецькій дитячо-юнацькій спортивній школі №3.

  • Кого підготували?

– Моїми вихованцями є Марк Ломакін – кандидат у майстри спорту, чемпіон України серед школярів, член збірної команди України. Леонтій Гелета – чемпіон Київської області серед юніорів 2020 року. Назар Скорич, Вадим Нєсходимов – багаторазові чемпіони Київської області, переможці Всеукраїнських та міжнародних турнірів.

  

  • Які ваші плани щодо розвитку боксу в НУБіП України?

– Залучити студентів до занять боксом, зробити конкурентну збірну університету, яка буде перемагати у змаганнях найвищого рівня.
     Тож запрошуємо всіх бажаючих до занять з боксу по понеділках, середах та п`ятницях з 18:00 до 20:00 до борцівської зали навчального корпусу № 9.


Бесіду вів Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook