Студентська жіноча збірна НУБіП України з баскетболу візьме участь у Чемпіонаті України серед жіночих команд вищої ліги сезону 2020-2021

6 жовтня 2020 року
     Триває підготовка студентської жіночої збірної НУБіП України з баскетболу до Чемпіонату України серед жіночих команд вищої ліги. Дівчата вже півтора місяці тренуються, готуючись до змагань. Цього року команда поповнилася двома гравчинями.

     До лав університету вступили випускниці Київського спортивного ліцею-інтернату Ольга Голодюк (юридичний факультет) та Валерія Горіна (ННІ ЛСПГ). Також разом з командою тренується першокурсниця, що цього року вступила на нову спеціальність «Фізична культура і спорт» - Анна Яременко. Кожного тренування проходить відбір у команду з представниць різних факультетів, які бажають потрапити до збірної університету.

 

     У рамках підготовки до Чемпіонату України дівчата взяли участь у змаганнях Молодіжної ліги, маючи на меті відпрацювати командні дії у новому складі. На жаль. їм не вдалося потрапити до фіналу ліги, але головний турнір ще попереду.

     Цього сезону 15 жіночих команд у вищій лізі Чемпіонату України з баскетболу були розподілені на дві групи шляхом жеребкування – 9 увійшли до першої групи і 8 – до другої. Збірна НУБіП України потрапила до першої групи і вже 10 жовтня о 15:00 та 11-го - о 13:00 зіграє з командою Дніпро-СДЮСШОР № 5-ДВУФК з міста Дніпро. Матчі відбудуться у спортивному комплексі НУВФСУ.

     На жаль, не можемо запросити всіх бажаючих підтримати нашу збірну до спортивного комплексу НУФВСУ, адже існують певні обмеження в кількості вболівальників через пандемію коронавірусу, але за ходом поєдинків можна буде слідкувати on-line.


Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook