Подарунок юридичному факультету до Дня бібліотекаря від ТОВ Юрінком Інтер

5 жовтня 2020 року
     З нагоди Дня бібліотекаря 2 жовтня президент видавничої організації Юрінком Інтер, першого українського юридичного видавництва, шеф-редактор загальнонаціональної правової газети “Юридичний вісник України”, доктор юридичних наук, професор Віктор Ковальський відвідав бібліотеку навчального корпусу №6. Він запропонував внести значний внесок для поповненя полиць їхнім ексклюзивним контентом. Адже усі видання підготовлені для провідних українських юристів.

     Зустріч була проведена за підтримки декана юридичного факультету Ярої Олени, яка зазначила, що повністю відповідатиме за цілісне поповнення бібліотеки, яке наразі буде найбільш актуальним для сучасного юриста. А також завдяки підтримки замісника декана факультету Оленою Улютіною, яка допомогла організувати зустріч.

     Неймовірну радість ця зустріч справила на завідувача кафілії наукової бібліотеки навчального корпусу №6 Олену Литвененко, яка наголосила, що це саме те чого так бракувало студентам. Тому що це буде не просто 40 книг – а 40 нових юридичних видань.
     Віктор Ковальський познайомився також з головою студентської організації факультету Анастасією Василевською. Адже вважає, що в першу чергу важливо дослухатись до прохань студентів, адже це уже шостий навчальний заклад з яким співпрацює організація і вже знає, як важко підібрати наукову літературу для юриста.

     Подарунком для студентів стала інформаційна платформа «ActiveLex», яка зараз є надійним інформаційним партнером для будь-якого юриста і тепер буде допомагати юним правникам в опануванні майбутньої професії.

Анастасія Василевська
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook