Агрокебети-2020: перша зустріч з менторами

6 жовтня 2020 року
Факультет аграрного менеджменту НУБіП України

Жовтень розпочато із нових знайомств - 1 жовтня 2020 року в НУБіП відбулась онлайн-зустріч студентів "Агрокебети"-2020 з менторами проєкту.

Перше враження можна справити лише один раз, тому це був відповідальний момент для кожного. 2020 рік є досить незвичним, тому зустріч було організовано у змішаному форматі - студенти були присутні як в аудиторії, так і онлайн. З вітальним словом виступили Алекс Ліссітса, голова Наглядової ради проекту "Агрокебети", генеральний директор ІМК, та Юрій Мельник, член Наглядової ради проекту "Агрокебети, перший заступник голови правління та операційний директор МХП.

 

Від НУБіП України учасників зустрічі привітали Анатолій Остапчук, декан факультету аграрного менеджменту, та Олена Ковтун, координатор проекту "Агрокебети" в НУБіП України.

Загальну модерацію зустрічі вів Анатолій Циркун, керівник освітнього проекту "Агрокебети".

Ментори ж проекту мали можливість представити як свої компанії, так і себе особисто з ідентифікацією свого функціоналу та зон відповідальності.

Наразі менеджери проекту представили портфоліо студентів і кожен студент презентував себе.
Вже незабаром учасники проекту Агрокебети-2020 отримають менторство від кращих спеціалістів з топових агрокомпаній!

  

 

 
Тож менторами студентів проекту "Агрокебети-2020" є представники таких компаній: ІМК, МХП, Байєр, Лімагрейн, Хорш, Нью Холланд, Євраліс, Галс Агро, Август-Україна, HarvEast.

Олена Ковтун, доцент кафедри

адміністративного менеджменту та ЗЕД

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook