Проект "Агрокебети" розпочав навчання для другого потоку своїх учасників

5 жовтня 2020 року
Факультет аграрного менеджменту НУБіП України

21 вересня 2020 року стало "Днем знань - 2020" для студентів проєкту "Агрокебети-2020"!

  

На зустріч зі студентами завітав Алекс Ліссітса, голова Наглядової ради проекту "Агрокебети", генеральний директор ІМК, президент асоціації "Український клуб аграрного бізнесу". "Я вірю, що у вас є кебета і бажання, а це - найголовніше для того, щоб разом у правильному напрямку змінювати агросектор України", - привітав студентів з початком навчання в НУБІП ідеолог проєкту "Агрокебети" Алекс Ліссітса. У своєму зверненні він також зупинився на особливостях навчання в проєкті, а саме: співпрацю з менторами та важливість проходження практичного навчання протягом шести місяців, що покриває весь виробниий цикл в агровиробництві.

Академічний супровід від університету вже других рік поспіль беруть на себе команда науково-педагогічного колективу факультету аграрного менеджменту на чолі з деканом Анатолієм Остапчуком та представники сервісних факультетів, які розкривають системи сучасних технологій в агровиробництві. Він розпочав свій виступ із вручення Алексу Ліссітсі Подяки НУБіП України від імені ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка за ефективне та продуктивне співробітництво у підготовці висококваліфікованих фахівців для аграрного бізнесу, активну участь у налагодженні співпраці з роботодавцями, забезпечення освітнього процесу в університеті інноваційними підходами та зміцнення матеріально-технічної бази.

З вітальним словом до студентів також звернулись Тетяна Мостенська, завідувач випускової кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності та доцент кафедри Ольга Костюк, куратор групи студентів 2020 року набору.

  

  

Студенти-учасники проекту "Агрокебети" презентували себе, розказали про цілі, які поставили перед собою, обравши участь в проекті "Агрокебети", власний досвід в агро та очікування.

Бажаємо студентам реалізації своїх креативних ідей та продуктивного навчання в найкращій команді!

Дарія Чорна, студентка проекту "Агрокебети",

Олена Ковтун, доцент кафедри

адміністративного менеджменту та ЗЕД

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook