Професор Володимир Меженський узяв участь у роботі семінару "Все про сидр"

11 вересня 2020 року

Професор кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка НУБіП Володимир Меженський 11 вересня 2020 р. узяв участь у роботі третього щорічного семінару у рамках спільного проєкту "Все про сидр", який проводить київський аграрний дорадчий центр "Bridges".

Через проблеми з коронавірусом американський експерт Карла Снайдер з Пенсильванського університету не змогла цього року приїхати до України, проте прийняла участь on-line.

Ринок сидру у світі стрімко розвивається, зростаючи на 1 млн т щороку. Переважною часткою споживачів цього напою є молодь, у тому числі студентська. З часом вони поповнять іншу вікову категорію, що характеризується більшими статками та споживанням напоїв високої якості.

Кафедрою садівництва для семінару було підготовлено виставку садовини, що може урізноманітнити сидрову продукцію. Після заслуховування доповідей вітчизняних науковців і виробників крафтового напою було проводено дегустацєю брютової лінійки сортів сидру і пері американського, європейського та вітчизняного виробництва.

Певну увагу привернули крафтові сорти не тільки з особливими смаковими властивостями, а й з оригінальними назвами.

Володимир Меженський, професор кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook