Магістри групи АІ-2003 М (ТТТ) відвідали філію наукової бібліотеки у навчальному корпусі № 11

4 жовтня 2020 року
   Зважаючи на те, що університет запровадив змішану форму навчання в умовах адаптивного карантину, 1 жовтня студенти групи АІ-2003 М (ТТТ) механіко-технологічного факультету з наставником Голопурою С.М. відвідали філію наукової бібліотеки у навчальному корпусі № 11 НУБіП України, щоб дізнатися більше про онлайн ресурси та послуги.
 
   Завідувачка філії Задерилова Лариса Петрівна ознайомила магістрів-першокурсників з електронними ресурсами наукової бібліотеки, а саме: цифровою та електронною бібліотекою, електронним каталогом та електронною доставкою документів, а також науковою бібліотекою у facebook.

   Слід відмітити, що стрімкий розвиток науки в світі, тисячі наукових досліджень та безліч наукових публікацій з приводу досягнень зарубіжних та українських вчених потребує аналітичного підбору. Завідувачка показала, як здійснювати моніторинг і пошук найсучасніших публікацій в іноземних та вітчизняних виданнях за різними галузями науки і техніки у наукометричних базах даних, таких, як SCOPUS, ресурсах відкритого доступу (DOAJ) та українських періодичних виданнях і базах даних.

   Лариса Петрівна розповіла про фахову методичну і практичну допомогу в індексуванні наукових робіт за таблицями УДК, яку можна замовити надіславши запит на електронну пошту інформаційно-бібліографічного відділу. Завідувачка також відзначила, що у філії наукової бібліотеки є затишний читальний зал з вільним доступом до Wi-Fi.
 
Старший викладач кафедри охорони праці та інженерії середовища С. Голопура.
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook