Лекційний курс «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії» on-line триває

2 жовтня 2020, 11:30

1 жовтня 2020 року студенти 8 групи ІІ курсу факультету ветеринарної медицини продовжували вивчати основи фізичної хімії на лекції з дисципліни «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії» on-line на платформі Zoom.

На практичних заняттях після представлення презентацій лекцій та за використання бази питань контролю електронного навчального курсу БТ ОФКХ (у тому числі й самостійної роботи) студентами були закріплені найосновніші елементи засвоєного матеріалу з основ фізичної біохімії, як за допомогою вирішення завдань, так і в усній співбесіді.

Студенти 11 групи ІІ курсу факультету ветеринарної медицини на практичному занятті детально ознайомлювалися з ресурсом контрольних питань для систематизації набутих знань та відповідали на запитання під час співбесіди.

Одним із питань завдань для окремих студентів було: «Важливість знань основ фізичної хімії для майбутнього фаху». На мій погляд, знання взаємодій біомолекул у середовищі дає можливість розуміти перебіг їх перетворень у клітині, наприклад, як клональна гетерогенність сприяє обміну метаболітів для підтримки пухлин підшлункової залози.

Професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого
Лілія Калачнюк

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook