30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек

30 вересня 2020 року

З професійним святом, дорогі бібліотекарі!

Шановні бібліотекарі, прийміть найщиріші вітання з нагоди

Всеукраїнського дня бібліотек

та слова вдячності за вашу благородну місію, за внесок у розвиток інтелектуального потенціалу держави!

Вже з часів Київської Русі стали відкриватися перші бібліотеки при церквах і монастирях після прийняття в 988 році християнства. Найбільшою і найбагатшою у той час була бібліотека Софії Київської, заснована в 1037 році Ярославом Мудрим.

Сучасні бібліотеки – справжні центри інтелектуального та духовного життя, одні з самих затребуваних установ культури. Здійснюючи свою просвітницьку місію, вони здатні зіграти найважливішу роль в розвитку освіти, науки і культури, завжди залишаючись гарантом цивілізованості суспільства.

Незважаючи на бурхливий розвиток інформаційних технологій, людство, на щастя, і досі не може уявити життя без книги, яка допомагає перетворювати людину в Особистість, виховуючи в ній прекрасні духовні якості. Бібліотека – це своєрідна пам'ять людства, у якій зберігаються знання, накопичені протягом багатьох віків різними народами.

У цей день сердечно вітаємо працівників Наукової бібліотеки Національного університету біоресурсів і природокористування України з нагоди свята і бажаємо Вам здоров’я, щастя, творчих успіхів, родинного добробуту, вірних друзів та однодумців і повні зали вдячних і ввічливих читачів!

 

 

З великою повагою
ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook