ВИКЛАДАЧІ ТА СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК ВІДВІДАЛИ ВИСТАВКУ МІЖНАРОДНОГО МАСШТАБУ IFFIP 2020

24 вересня 2020 року
Міжнародний виставковий центр, м. Київ, м. Лівобережна

   З 23 по 25 вересня 2020 року у Міжнародному виставковому центрі Києва проходить Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки (International Forum Food Industry and Packaging, IFFIP).

     Це дуже важлива подія харчової і пакувальної індустрії України. Виставки Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP представляють:
• готові харчові продукти і напої українського та зарубіжного виробництва;
• обладнання для виробництва харчових продуктів, напоїв, їх фасування, розливу і упаковки;
• інноваційні рішення для якісного функціонування підприємств різних напрямків харчової промисловості: автоматизація виробництва, логістика, гігієна і інше;
• різноманітні види упаковки для харчових і нехарчових продуктів;
• обладнання та технології для виробництва упаковки;
• сировина для виробництва упаковки.
     Тому не скористатися такою нагодою було б великим гріхом, бо постійні новинки щодо виробничих нюансів в харчовій галузі та упаковки надзвичайно цікавлять як викладачів, так і студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

      

     З огляду на це та керуючись важливістю та користю даного форуму, студенти-харчовики першого курсу скороченого терміну навчання на чолі з викладачами кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Василівим Володимиром Павловичем, Жеплінською Марією Михайлівною, Гудзенком Максимом Миколайовичом з перших секунд відвідування з головою занурились у вир подій форуму.

 
     Відвідувачі познайомились з експонатами виставки, де були представлені сучасні технології і обладнання вітчизняних та зарубіжних фірм. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     Студенти приймали участь у майстер-класах приготування харчових продуктів, особисто випробовували в роботі різні пристрої, вивчали з допомогою представників фірм будову і принцип дії сучасного обладнання, відвідали чемпіонат кондитерського мистецтва.
 

 Паралельно працює наймасштабніша виставка FoReCH, що вже багато років є комунікаційним майданчиком та виставкою ефективних рішень для індустрії гостинності. Виставка задає нові тренди руху індустрії гостинності шляхом презентацій новітнього обладнання, технологій, послуг та рішень, а також обміну передовим досвідом відкриття та управління бізнесу в секторі HoReCa.
Основні складові успіху FoReCH – участь у виставці лідерів ринку, професійна аудиторія відвідувачів, найкращі пропозиції ринку для готелів та ресторанів, конструктивне спілкування, актуальна ділова програма. На FoReCH відбувається демонстрація не тільки продукту, але й його можливостей, реалізується багато проектів спільно з кращими українськими та світовими спікерами та шефами, які задають високий рівень для креативних ідей. 
 

 

     Все це дає можливість учасникам та відвідувачам виставки продуктивно провести переговори, знайти нові контакти, заключити взаємовигідні контракти. Впевнений, що наша зустріч з менеджерами підприємств принесе в недалекому майбутньому свої плоди як у вигляді співпраці, так і вступу на наш факультет.
 
 
 
 
 
 
 
Щиро вдячні організаторам виставки за можливість перегляду експонатів, налагодження контактів і майбутньої плідної роботи з учасниками виставки.
 
  Максим Гудзенко,
асистент кафедри процесів і обладнання
переробки продукції АПК

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook