Відбулось засідання кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

23 вересня 2020 року
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

 

Вчора, 22.09.2020 р. відбулось друге у 2020-2021 н.р. засідання кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин. Основні питання, обговорені на засіданні:

  1. Про організацію аудиторного і дистанційного навчання студентів. Інформацію з даного питання зробив завідувач кафедри О. А. Вальчук. Він звернув увагу на необхідність своєчасного інформування студентів про можливості під’єднання до трансляції лекцій  та провів майстер-клас з організації такої дистанційної лекції на платформі Google Meet. Під час майстер-класу викладачі в короткі терміни підключились сервісу через мобільний зв'язок і провели обговорення цього процесу. Жук Ю.В звернув увагу на можливість використання інших платформ для відеоконференцій Zoom чи Cisco Vebex. Прийняли рішення про активізацію підготовки і проведення всіх лекцій в дистанційому режимі.
  2. Про рекомендацію до видання навчального посібника для студентів ОС магістр «Акушерство, гінекологія та біотехнологія відтворення собак і котів» (автор доц. Лакатош В.М.) В обговоренні виступили Ю.В. Жук, С.С.Деркач, О.В.Вальчук, В.М.Мазур. Прийняли одноголосне рішення рекомендувати посібник до розгляду на науково-технічній та вченій раді факультету ветеринарної медицини.
  3. Про відзначення ювілею доктора біологічних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, члена-кореспондента НААН, дійсного члена АН ВШ України В.А.Яблонського.
  4. Про підвищення кваліфікації викладачами кафедри.  Згідно наказу з 6 липня до 5 серпня 2020 р. всі викладачі пройшли підвищення кваліфікації в одній із провідних лабораторій репродукції, яке було організоване ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України.  Завідувач кафедри урочисто вручив співробітникам заслужені посвідчення.

Секретар кафедри.


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook