«Посвятою у студенти» розпочали свій шлях до професійних висот першокурсники ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

21 вересня 2020 року

У зв’язку з карантинними обмеженнями цього року наш університет проводив «Посвяту в студенти» тільки на рівні структурних підрозділів. Для першокурсників ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження урочистості розпочались на майданчику перед навчальним корпусом №8.

 

Відкрив свято привітаннями для студентства директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Віктор Каплун словами: «Шановні студенти! Ви вступили до одного з найкращих університетів країни, який 123 рік поспіль запрошує до своїх лав майбутніх висококваліфікованих фахівців. Разом з тим, наш інститут теж має довгу 88 літню історію і є одним з найкращих майданчиків вищої освіти у сфері автоматики, електро- і теплоенергетики. Переконаний – це правильний вибір з огляду на  відчутний брак  кваліфікованих кадрів на ринку праці. Очевидно, що у найближчі роки попит на інженера-енергетика та інженера-автоматника буде зростати. Ми готові вас навчати, використовуючи інноваційні технології у співпраці з роботодавцями. То ж бажаю, дорогі студенти, відповідального ставлення до навчання, натхненної та плідної роботи!»

Далі Віктор Володимирович також представив своїх заступників і завідувачів кафедр, принагідно наголосив на необхідності у цей непростий час дотримання всіх карантинних норм у навчальних аудиторіях і гуртожитку та запросив студентство до складання урочистої присяги.

 

Текст «Урочистої присяги студента НУБіП України» зачитували першокурсники Варвара Петер та Микита Олійник.

 

Після складання присяги Варвара та Микита першими отримали залікові книжки та студентські квитки з рук завідувачів кафедр  Ніни Батечко та  Віталія Лисенка.

 

Від батьків, які були присутніми на святі, з теплим вітальним словом виступила Лелюх Мар’яна.

 

Студентські активісти Альона Нагачевська та Вадим Пономарчук також переконливо просили бути відповідальними і небайдужими під час навчання. Набуваючи нових знань, треба вже думати про майбутнє своє працевлаштування. Вони запросили першокурсників свою активну життєву позицію реалізовувати  у самоврядних студентських організаціях інституту.

 

Після урочистої частини новоспечені студенти вирушили до аудиторій знайомитися зі своїми кураторами і викладачами, а далі – був цікавий екскурсійний маршрут студентським кампусом університету.

 

Поміж інших цікавих місць разом із наставниками своїх академічних груп майбутні інженери відвідали центральний сквер, алею Слави та перлину НУБіП України – ботанічний сад.

 

У добрий час, дорогі першокурсники! Бажаємо вам безхмарного неба та  професійних здобутків!

Олексій Романенко,

заступник директора ННІ енергетики,

автоматики і енергозбереження

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook