Виховні моменти зі студентською молоддю

17 вересня 2020 року

Виховання — це мистецтво, яке добуває з глибини душі людини і пробуджує до життя все, що в ній дрімає; яке розвиває одночасно всі її сили і допомагає їй прямувати до мети.

16 вересня 2020 року наставник, доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Суханова А.В., провела виховну годину зі студентами 3 курсу 3 групи спеціалізації «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами». Зустріч була присвячена обговоренню головних питань на сьогоднішній день, серед яких: стан здоров’я, відвідування занять та дотримання рекомендацій щодо подальшого проживання студентів в гуртожитку. Адже всі ми розуміємо, що такі перестороги відбуваються тільки з однією метою – убезпечити їх від захворювання та розповсюдження коронавірусу COVID-19.

Не оминуло і питання подальшого навчання, яке буде відбуватися онлайн. Алла Валеріївна наголосила, щоб не забували відвідувати заняття та вчасно здавати завдання в E-learn.

Також наставник Суханова А.В. ознайомила студентів із наказом №640 від 11 вересня 2020 року «Про уведення в дію Положення про академічну мобільність студентів і аспірантів НУБіП України».

І на завершення, наставник ще раз поінформувала студентів про дотримання санітарно-гігієнічних норм в умовах пандемії коронавірусу COVID-19 як в гуртожитку (хто залишається), так і в домашніх умовах, громадських місцях - уникнення масових заходів, носіння захисних масок, користування антисептиками та побажала всім бути здоровими.

 

 

Алла Суханова,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook