Співпраця кафедри терапії і клінічної діагностики з компанією «Рояль Канін Україна» - запорука отримання сучасних знань з дієтології дрібних домашніх тварин

19 вересня 2020, 15:10

Як навчитися оцінювати раціон домашнього улюбленця та підбирати корми для його корекції? Така була мета практичного заняття, яке було організоване доцентом кафедри терапії і клінічної діагностики Наталією Бойко і відбулося 07.09.2020 р. в онлайн-режимі за допомогою платформи Cisco Webex Meetihg.

Для опрацювання теми цього заняття студентам було поставлене домашнє завдання в ЕНК «Дієтологія і утримання дрібних домашніх тварин» описати свою тварину, зважити її, виписати перелік продуктів і раціон годівлі тварини та спробувати оцінити вгодованість за 9-ти бальною шкалою. Свої результати студенти надсилали для аналізу. Практичну допомогу в проведенні практичного заняття надавала експерт з наукових комунікацій компанії «Рояль Канін Україна» Юлія Романишина.


Практичне заняття було повністю побудоване на клінічних випадках студентів і експерта. На відеозанятті студенти мали можливість впевнитись, чи вірно вони визначали вгодованість тварин, навчитись розраховувати ідеальну вагу тварини, аналізувати помилки в діагностиці вгодованості тварин, вивчили види енергетичних потреб та розібралися, що таке метаболічна маса тварини і як вона розраховується. Крім того, Юлія Романишина показала, як аналізувати раціон домашніх тварин, та яке значення має риба в їх годівлі.


Тема практичного заняття виявилася дуже актуальною, студенти активно задавали питання, чат був «червоним». Тому заняття замість запланованих 80 хвилин тривало майже 2 години. Ми попросили оцінити студентів таке заняття і отримали дуже схвальні відгуки.
Щиро дякуємо компанії «Рояль Канін Україна» і особисто Юлії Романишиній за плідну співпрацю.

Доцент Бойко Наталія

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook