Відбулась онлайн-зустріч першокурсників факультету землевпорядкування

13 вересня 2020 року
Продовжуючи славну традицію знайомства першокурсників з Університетом, факультет землевпорядкування 12 вересня 2020 року перейняв естафету проведення «Школи першокурсника 2020». Рівно о 10:00 електронна платформа Cisco Webex Meeting зібрала новоспечених студентів, їхніх батьків, студактив, адміністрації Університету та факультету землевпорядкування. Близько сотні учасників онлайн-зустрічі привітав декан факультету Тарас Євсюков і, піднявши у небо безпілотник, з висоти пташиного польоту показав здобувачам як виглядає Національний університет біоресурсів і природокористування України.

     У своєму зверненні ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко привітав студентів-землевпорядників та їхніх батьків зі вступом в один з кращих закладів освіти Східної Європи, де готують не лише професійних землевпорядників і геодезистів, а й фахівців інших спеціальностей. Станіслав Миколайович ознайомив учасників зі структурою Університету, зупинився на глибинній його історії, досягненнях випускників, розповів про особливості освітнього процесу за умов карантину, а на завершення побажав успіхів у навчанні та нових звершень і здобутків.

     Далі слово тримали проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша та заступник начальника навчального відділу Оксана Зазимко. Вони детально зупинилися на особливостях організації освітнього процесу в університеті і пояснили у чому ж різниця між навчанням за шкільною партою та студентською лавою.

     Директор центру виховної роботи та соціального розвитку Геннадій Ржевський деталізував основні вимоги до виховного процесу. Питання поселення до гуртожитків та проживання у них озвучив директор студмістечка Сергій Стецюк. Олексій Мельник зупинився на специфіці роботи первинної профспілкової організації студентів, а Дмитро Кушпій – студентської організації Університету.

     Потому завідувач кафедри військової підготовки університету Анатолій Есаулов розповів студентам про військову підготовку, а викладач кафедри культурології Наталія Тітенко - про культурне життя Університету. Завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко оповів як студент може реалізувати себе не лише у навчанні, а й у спорті.
     У факультетському блоці Тарас Євсюков та Олександр Шевченко представили кураторів, розповіли як відбудеться Урочиста Посвята у студенти, ознайомили першокурсників зі структурою факультету. Далі роз’яснили Правила внутрішнього розпорядку і правила поведінки на території НУБіП, гуртожитку, процедуру поселення студентів до гуртожитків тощо. А представники студентської організації факультету на чолі з Олександром Вертелецьким розказали як проходить студентське дозвілля та вкотре наголосили, що «Школа першокурсника» це дійсно той захід, який конче необхідний новачкам.

  

     Після було багато питань і слів вдячності від першокурсників. Вітаємо їх з правильним вибором та зичимо успіхів у навчанні.

В добру путь!


Олександр Шевченко,
заступник декана факультету землевпорядкування

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook