8 вересня 2020 року під головуванням Мирона ЖИБАКА відбулося засідання Вченої ради.

9 вересня 2020 року

vch rada 1Головним питанням стала доповідь директора, присвячена підсумкам діяльності науково-педагогічного колективу інституту за попередній навчальний рік та завданням на наступний в умовах пандемії.

Очільник інституту дав ґрунтовний аналіз перебігу весняного семестру, зупинився на підсумках навчальної, наукової та виховної роботи, закцентував увагу і на міжнародній діяльності.


Також директор зазначив, що на період карантину господарські роботи не припинялися, упорядковуються бази проведення практичного навчання студентів. Але наголосив, що основою роботи є вступна компанія, від результатів якої залежить подальша наша робота у всіх інших видах діяльності навчального закладу.

Закінчуючи свою доповідь Мирон Миколайович підкреслив, що якість освітнього, наукового та інноваційного процесів, практичного навчання, побутові умови студентів потребують постійного удосконалення.

vch rada 2vch rada 3

Завідувачка навчальним відділом Галина ХРИСТЕНКО доповіла про організацію освітнього процесу у першому семестрі 2020/2021 навчального року, зазначивши, що світова пандемія вносить зміни в життя кожного з нас зокрема та роботу колективу інституту в цілому, тому наш інститут розпочав з 1 вересня новий 2020-2021 навчальний рік в онлайн-форматі для студентів 2 і 4 курсів денної форми навчання бакалаврату та 2 року навчання магістрів, а з 15 вересня розпочнуться заняття для студентів 1 і 3 курсів бакалаврату та 1 року навчання магістратури. В умовах покращення епідеміологічної ситуації освітній процес здійснюватиметься виключно в очній формі.

Галина Михайлівна у своїй доповіді також наголосила, що у зв'язку зі змінами формату навчання, перехід на дистанційну і змішану форми навчання, першочерговим завданням для НПП є оновлення електронних навчальних курсів та активізація наповнення платформи новими курсами згідно із затвердженими навчальними планами.

Головна бухгалтерка Дарія МИГДАЛЬ привернула увагу щодо скрутної фінансово-економічної ситуації та наголосила на необхідності проведення кафедрами госпрозрахунковї діяльності, що сприятиме наповненню спецфонду навчального закладу.

vch rada 4

Про стан матеріально-технічної бази інституту та охорону праці в умовах пандемії доповів заступник директора з навчально-науково-виробничих питань розвитку та адміністративно-господарської діяльності Петро МАТВІЇШИН.

vch rada 5

Петро Володимирович проінформував про проведені заходи з підготовки об’єктів до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 н.р., а також про стан виконання приписів управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Далі за порядком денним учений секретар Ігор ФЕДУНЯК представив проєкт плану роботи Вченої ради на 2020-2021 навчальний рік, який також був схвалений.

Разом з тим, Вчена рада розглянула ряд інших питань життєдіяльності інституту.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook