Гуманітарно-педагогічний факультет очолив професор Василь Шинкарук

3 вересня 2020 року
     Важливою подією початку навчального року на гуманітарно-педагогічному факультеті стало обрання декана факультету, адже, як стверджують соціологи, від керівника, від стилю його роботи значною мірою залежить успіх всієї команди.

     Сьогодні, 3 вересня, з дотриманням усіх протиепідемічних заходів на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулася конференція трудового колективу.

     Ректор університету Станіслав Ніколаєнко, представляючи кандидатуру Василя Шинкарука на посаду декана, високо оцінив роботу колективу факультету, наголосив на здобутках, підкреслюючи, що факультет є одним із провідних факультетів як у нашому університеті, так і в Україні, а також наголосив на напрямах, які потрібно розвивати.

     Програму розвитку факультету в найближчу п’ятирічку спрезентував претендент на посаду декана Василь Шинкарук.

     Василь Дмитрович зазначив, що гуманітарно-педагогічний факультет має потужний колектив, значний кадровий потенціал, перспективну молодь та амбітних студентів. Він подякував колективові за велику проведену роботу і досягнені результати та визначив основне стратегічне завдання колективу  факультету на найближчі п’ять років – це підготовка висококваліфікованих, конкурентоспроможних фахівців на основі впровадження в освітній процес інноваційних методів і технологій навчання. З-поміж інших завдань Василь Шинкарук назвав основні:

  1. Успішно акредитувати спеціальності, ліцензовані у попередні роки, розширити кількість англомовних програм длязалучення іноземних студентів для навчання на факультеті; організувати повний цикл підготовки фахівців (бакалавр ‒ магістр ‒ доктор філософії) зі спеціальностей Психологія, Міжнародні відносини, Журналістика; покращити практичну підготовку студентів та розширити бази виробничої практики як в Україні, так і за кордоном, від яких залежить конкурентоздатність наших випускників та їх працевлаштування.
  2. Надалі зосереджувати особливу увагу на викладанні іноземних мов в університеті. На кожній спеціальності організувати англомовні групи, а також двічі на рік спільно з Оксфорд Класом проводити тестування студентів і викладачів з англійської мови на рівень В2.
  3. Розвивати співпрацю із закордонними університетами у рамках проєкту Еразмус+; започаткувати проведення циклічної міжнародної науково-практичної конференції, збірник матеріалів якої входитиме до бази Скопус або Веб оф Сайнс.
  4. Організувати в університеті «Школу професійного розвитку викладачів».
  5. Наповнювати спецфонд наукового спрямування та поліпшувати матеріально-технічну базу факультету.

     Завершуючи свій виступ, Василь Дмитрович наголосив: час вимагає від нас повної самовіддачі в ім'я кращого майбутнього нашого університету.

  

     На підтримку кандидата на посаду декана факультету виступили завідувач кафедри педагогіки Руслан Сопівник, завідувач кафедри іноземної філології і перекладу Світлана Амеліна, доцент кафедри культурології Роман Рудий, доцент кафедри філософії Ірина Матвієнко, завідувач лабораторії Валентина Гнатюк, голова студентської профспілки факультету Юлія Закатей, магістр 2 року навчання Валентин Савченко.

  

  

     Усі делегати конференції, а це – 127 осіб, одностайно підтримали нового декана. Зважаючи на думку делегатів конференції трудового колективу, наказ про призначення Василя Шинкарука на посаду декана терміном на п’ять років ректор Станіслав Ніколаєнко підписав безпосередньо під час конференції.

     На завершення конференції трудового колективу, ректор вручив диплом заслуженого працівника НУБіП старшому викладачеві кафедри англійської філології Наталі Харчук, Подяки Міністерства освіти і науки України, завідувачеві кафедри філософії Савицькій Інні, доцентам Валентині Культенко і Дмитрові Костюку.

Світлана Харченко,
заступник декана
гуманітарно-педагогічного факультету
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook