Національний університет біоресурсів і природокористування України отримав "Золоту медаль" на Агро-2020

21 серпня 2020 року

 

 

Лариси Баль-Прилипко: НУБіП отримав золоту медаль на аграрній виставці

 

      У національному комплексі «Експоцентр України» відбулась  ХХХІІ міжнародна агропромислова виставка «Агро-2020».

     У цьому широкомасштабному заході брали участь компанії з різних країн: Німеччини, Польщі, Латвії, Литви, Румунії, Білорусі, Туреччини, Індії. Також були представлені тематичні павільйони виробників із США, Канади, Італії та Китаю.

 За підсумками виставки золотою медаллю було нагороджено Національний університет біоресурсів та природокористування (НУБіП) та автора наукової праці Лариси Баль-Прилипко – за вагомий внесок у розробку та впровадження новітньої техніки і технологій для сучасного сільськогосподарського виробництва.

    Таку високу нагороду видали в номінації – «Розробка та впровадження сучасних технологій виробництва харчових продуктів подовженого терміну зберігання для переробних підприємств України».

    Про це розповіла професор Лариса Баль-Прилипко – декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Вона – визнаний науковець у переробних галузях сільськогосподарської продукції.

   «Агро-2020» – найбільша сільськогосподарська виставка в Україні та Східній Європі. Вона надає можливість для співпраці з країнами-лідерами у глобальному сільськогосподарському секторі, вважається унікальною платформою для діалогу між приватним бізнесом і урядом, асоціаціями та іноземними представництвами.

Валентин Ковальський

за матеріалами сайту https://123ru.net/kiev/255922944/

https://ua24.pro/255922944/ 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook