Випускниця КМДШ міста Києва Ердив Юлія обирає факультет аграрного менеджменту

14 серпня 2020 року
    Юлія Ердив, навчаючись в Креативній міжнародній дитячій школі Києва, визначилась зі сферою в якій бачить себе майбутнім спеціалістом і це - саме аграрна сфера. Коли перед дівчиною постав вибір до якого університету та на яку спеціальність подавати документи, обрала НУБіП факультет аграрного менеджменту.

    - Розкажи про себе. Чим захоплюєшся?
   - Мені шістнадцять років, школу закінчила екстерном, де додатково вивчала англійську мову. Загалом, мої захоплення пов’язані з моїми майбутніми цілями. Вільний же час приділяю спорту -  займаюсь великим тенісом, а також спілкуванню з друзями та подорожам. 
   - Як дізналася про НУБіП України?
   - Закінчивши школу, почала пошуки гідного вищого навчального закладу, який був би пов’язаний з моїми інтересами в аграрній сфері. Інформацію про НУБіП знайшла в інтернеті. Наступного дня відразу ж відвідала факультет аграрного менеджменту, щоб дізнаватися якомога більше про навчання та майбутні перспективи. Хочу зазначити, що зустріч з адміністрацією факультету пройшла в дружній атмосфері, незважаючи на те, що я вперше була в університеті, сумніву, що я хочу навчатись саме тут не було.
   - Чому саме спеціальність «Менеджмент»?
   - Вже давно мрію саме на про цю професію тому, не вагаючись, йду на менеджмент, адже агросфера сьогодні є високорозвиненою, динамічно зростаючою, а кваліфіковані управлінці є запорукою такого успіху.
   - Чого очікуєш від навчання?
  - Моє навчання - моє майбутнє, тож розраховую на цікаві можливості. Цікавим є те, що на факультеті є можливість навчатися за програмами подвійних дипломів. Студенти факультету паралельно навчаються в університетах-партнерах в Німеччині, Чехії, Польщі, Словаччині, Франції.
   - Які маєш мрії?
   - Осягнути неосяжне. Наприклад, створити щось нове та цікаве на ринку споживача. 
 
 
Розмовляла Лариса Карпенко,
заступник декана 
факультету аграрного менеджменту
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook