Ігор Ушак із Чернігівщини обирає факультет аграрного менеджменту в НУБіП України та вступає на «Агрокебети»

10 серпня 2020 року
  • Ігор, розкажіть трішки про себе.

     – Я народився і виріс у селі Смичин Городнянського району Чернігівської області у родині фермерів. Після закінчення школи приїхав до Києва та вступив Київського національного університету технологій та дизайну на факультет мехатроніки та комп’ютерних технологій, де отримав освітній ступінь «Бакалавр» за спеціальністю «Галузеве машинобудування».

  • Цікаво! Чому тепер Ви обираєте НУБіП та безпосередньо «Агрокебети»?

     – Коли я приїхав до Києва, то думав переважно про те, як вступити до вищого навчального закладу і влаштуватись у столиці. Трохи поживши у Києві, я зрозумів, що потрібно навчатися у тих вищих навчальних закладах, які мають найвищі рейтинги та у подальшому допомагають при працевлаштуванні. Від своїх знайомих я почув про унікальну магістерську програму у співпраці з бізнесом «Агрокебети» і зрозумів, що це саме для мене. Я хочу отримати не просто диплом магістра, а отримати нові можливості у житті.

  • Ігор, це чудово! Ви свідомо підходите до свого вибору! Багато Ваших однолітків ще не можуть визначитися у житті, а Ви міркуєте уже дуже зріло і виважено.

     – Мабуть, це досвід самостійного життя в столиці так вплинув (посміхається). Потрібно навчатися там, де надаються реальні можливості працевлаштування, а навчання одразу поєднується з практичною складовою. Крім того, мені цікаво зав’язати контакти з представниками влади та підприємцями, які виступають менторами та гостьовими лекторами в «Агрокебетах».

  • Ви сьогодні мали можливість прогулятися територією університету. Вам сподобалось?

     – Відверто кажучи, дуже сподобалося. Я відвідав ботанічний сад, бачив стадіон, прогулявся по Алеї Слави. Територія НУБіП – дуже компактна, доглянута, і мені здалося, що тут буде дуже комфортно навчатись.

  • А які у Вас захоплення? Чим Ви займаєтесь у вільний час?

     – Я граю на гітарі популярні пісні вітчизняних виконавців.

  • А змогли б виступити? У НУБіП щорічно проходить все університетський конкурс «Голосіївська весна». Всі, хто бажає, може продемонструвати свої таланти.

     – Я непогано граю, але це хобі більше для себе, не на публіку. Я отримую задоволення просто від гри, а оплески та великі зали людей – не моє.

  • Дякуємо Вам за розмову. Чекаємо на «Агрокебетах».

Людмила Гречанюк,
заступник декана ФАМ

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook