ПОСИЛЕННЯ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЇ СКЛАДОВОЇ – НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ ON-LINE ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ

5 серпня 2020 року

   4 серпня 2020 р. під головуванням завідувача, проф. Рогач С.М. у дистанційному форматі відбулось засідання кафедри, основною темою якого була активізація діяльності педагогічного колективу в напрямі профорієнтаційної складової.

      Вибір майбутньої професії та закладу вищої освіти, де її опановувати, залежить від інформації, яку абітурієнт отримує на надважливому етапі складного процесу професійного самовизначення. Відтак, надзвичайно актуальним питанням залишається посилення профорієнтаційної роботи кафедри в напрямку популяризації економічного факультету НУБіП України, навчальний процес на якому спрямований на ефективну індивідуальну підготовку висококваліфікованого фахівця здатного розв’язувати сучасні виробничі і наукові завдання з економіки, фінансів, банківської справи, бухгалтерського обліку, оподаткування, біржової діяльності. 

У процесі обговорення вкотре було акцентовано увагу на підтримці існуючих та налагодженні нових зв’язків з випускниками загальноосвітніх шкіл, коледжів, бакалаврату й проведенні профорієнтаційних заходів з метою збільшення кількості вступників.

На засіданні також було розглянуто й інші актуальні питання роботи кафедри.

 

Секретар кафедри О. Томашевська 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook