Випускниця київської школи Єлизавета Шупеня: «Мрію стати електроенергетиком»

28 липня 2020 року

 

Учениця випускного класу школи №151 м. Києва Єлизавета Шупеня успішно склала ЗНО, завершила підготовчі курси в університеті, взяла участь у предметній олімпіаді і нині на фінішній прямій вступу до ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Серед перших пріоритетів -  електроенергетика і теплоенергетика.

У старших класах Єлизавета завжди мала  активну громадянську позицію, обиралась Президентом школи №151. 

Єлизавето, декілька запитань до тебе. Як пройшли перші кроки навчання на підготовчому відділенні в університетію.

–  Я хочу сказати, що курси мені дуже сподобались і стали дуже в пригоді при підготовці до складання ЗНО. Співробітники університету, викладачі математики, української мови і літератури та англійської мови справжні професіонали з великим досвідом. Це зразу налаштувало на плідну роботу і щоразу додавало мотивації скористатись таким унікальним шансом здобути необхідні знання.  Практично всі заняття на курсах проходили захопливо, легко та зрозуміло! На мою думку, підготовчі курси НУБіПу – це чудова нагода для абітурієнтів, адже вступників готують найкращі професіонали!»

А як сформувалась твоя думка щодо обрання саме НУБіП України для продовження навчання на енергетичних спеціальностях в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження?

– Перш за все, це мої особисті вподобання. Дуже важливою була думка мами стосовно університету, який займає лідируючі позиції в рейтингах університетів. Цікаво відбувались дні відкритих дверей, співбесіди у лабораторіях інституту. Університет знаходиться в дуже мальовничій частині Києва – Голосієво. Приваблюють також програми подвійних дипломів з іноземними вишами і можливість одночасно  отримати диплом європейського зразка. Дуже важливою для мене стала інформація, що деякі дисципліни будуть викладатися  англійською мовою.

Єлизавето, бажаємо тобі успіхів на вступі 2020 р. Переконані, твоя мрія здійсниться!

 

 Володимир Козирський,

завідувач кафедри електропостачання

ім. проф. В.М. Синькова

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook