Анастасія Шпирко: мій вибір - управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проєктами

28 липня 2020 року

 В тебе є гарні ідеї про власну справу? Але тебе стримують внутрішні чинники: «в нашій країні це складно», «я не розуміюся на цьому», «в мене немає стартового капіталу» - тоді тобі саме до нас, на кафедру виробничого та інвестиційного менеджменту ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проєктами», де ти отримаєш певну сукупність практичних знань і надихнешся досвідом тих, хто вже успішно створив власний бізнес.

Закінчивши 2 курс бакалаврату факультету аграрного менеджменту, перед нами постав вибір: яку саме обрати спеціальність і звісно кафедру, з якою ми будемо співпрацювати подальші роки.

Довгих вагань не було. Вирішила одразу, що піду навчатися за професійним спрямування «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», адже з кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту вже співпрацюю два роки. Вагомим аргументом також слугували тільки позитивні відгуки від старшокурсників щодо викладання дисциплін, їх практичності та в подальшому втілення в майбутню професію. Завдячуючи завідувачу кафедри, член-кореспонденту НАН України, доктору економічних наук, професору Л.В.Шинкарук та доценту кафедри А.В.Сухановій, ми всі отримали вичерпну та змістовну інформацію щодо обраної спеціальності, які предмети передбачені у навчальному процесі та яким чином будемо теорію застосовувати на практиці. Особливо мене дуже зацікавила можливість приймати участь у різних конкурсах, в тому числі і у Всеукраїнському конкурсі студентських проєктів «Від ідеї до успіху», який проводить кафедра вже 3-й рік поспіль.

Прийнявши рішення про вибір саме освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проєктами», у мене зародилася ідея до кінця свого навчання відкрити власну справу, принаймні спробувати, що дозволить розвивати економіку України, створювати нові робочі місця. А для цього саме головне – це ідея і правильно складений бізнес-план із всіма розрахунками, ризиками, маркетинговою стратегією тощо. В планах на майбутнє у мене – знайти серед своїх однокурсників партнерів-однодумців, з якими в подальшому можемо скооперуватися для ефективного ведення свого бізнесу та залучення інвесторів.

Кожній людині потрібно вдало реалізувати всі свої плани у життя, тому звертаюся до своїх однолітків, всієї молоді: Не втрачайте свій час! Долучайтеся до нашої дружньої сім’ї - Національного університету біоресурсів і природокористування України! Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту чекає саме на вас!

Анастасія Шпирко,
староста 3-ї групи 2-го курсу ФАМ

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook