Випускниця спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 265 м. Києва з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу Пузий Вероніка Олександрівна обрала спеціальність «Менеджмент» у НУБіП України

22 липня 2020 року

Все більше абітурієнтів зі  столиці обирають НУБіП України для подальшого навчання. Киянка Пузий Вероніка бажає стати студенткою факультету аграрного менеджменту.

- Вероніко, звідки Ви дізнались про НУБіП України і які переваги Університету вплинули на Ваш вибір?
- Восени для ознайомлення нас, школярів, з перевагами навчання у НУБіП України до школи № 265 приходила старший викладач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Драмарецька Кристина Павлівна. Вона детально повідомила нам про правила проведення вступної кампанії в НУБіП України, роздала інформаційні буклети кафедри та факультету аграрного менеджменту. Особисто мене цікавлять виключно «топові» вищі навчальні заклади, до яких входить і НУБіП України. Остаточно визначитися з вибором допомогли Дні відкритих дверей, де я дізналась про навчання в оnline умовах і про можливість продовжити навчання у вищих навчальних закладах-партнерах у Європі.

- Які Ви маєте досягнення, хобі?
- На першому місці у мене завжди стоїть навчання. Я маю відмінні успіхи та постійно беру участь у предметних всеукраїнських олімпіадах. Окрім того, я - творча людина, тому захоплююсь, зокрема, танцями і малюванням.  Сподіваюсь, що Університет допоможе мені й надалі розкривати мої здібності.

- Вероніко, чому Ви обрали спеціальність «Менеджмент»?
- Для мене, вибір фаху — важливий крок у доросле життя.  Я усвідомлюю складність роботи менеджера, але сподіваюсь, що саме ця професія допоможе мені займати в майбутньому посаду, відповідну моїм прагненням.

- Про що мрієте і ким плануєте працювати?
- Хочу вступити до НУБіП України, отримати вищу освіту і працювати за покликанням. Мрію про роботу менеджера з персоналу, планую займатися підбором кадрів, проведенням навчальних тренінгів для нових співробітників.

- Дуже дякуємо Вам за вибір. Бажаємо успіхів у навчанні!

Розмовляла Надія Резнік,  

завiдувачка кафедри менеджменту iм. професора Й. С. Завадського

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook