Розумне поєднання набутих компетентностей –у фокусі магістерська програма «Економічна кібернетика»

16 липня 2020 року
Розкажіть про себе
Мене звати Смоляр Дарія, навчалася в Ірпінському економічному коледжі, а у цьому році завершила навчання, отримала диплом бакалавра з відзнакою за спеціальністю 071 Облік і оподаткування. Тепер приймаю рішення яку обрати магістерську програму.
 
Як обирали майбутню спеціальність?
Після 9 класу захотілось спробувати щось нове, тому пішла у коледж за спеціальністю бухгалтер, в цілому не жалкую, оскільки економічна освіта дуже корисна в наш час, проте стояти на місці не хочеться, тому вирішила розширити свою спеціальність, зокрема, за рахунок аналітики та IТ.
 
Чим Вас зацікавила Економічна кібернетики
Навчаючись на бакалавра, вивчала такі дисципліни як Економетрика, Математичні методи й моделі, а також Бази даних та СУБД. Дуже сподобалось працювати з даними не просто на папері, а будувати моделі та прогнози за допомогою Excel, що й використовувала для досліджень у своїй бакалаврській роботі, хочу і в подальшому розвиватися в даному напрямку, освоїти інформаційні технології роботи з BigData.
 
Які маєте захоплення?
Захоплююся музикою, навчалися у музичній школі за класом вокалу, зараз самостійно намагаюся вчитися грати на гітарі) Також люблю фільми та книги, особливо жанру фентезі)
 
Як Ви дізналися  про факультет Інформаційних технологій?
Про університет дізналася ще у коледжі, який є відокремленим підрозділом НУБіП. Про сам факультет дізналася під час вивчення дисциплін, які читали викладачі з факультету та більш  докладно, вже з трансляції на День відкритих дверей, де під час спілкування в чаті та після, під час переписки з гарантом освітньої програми «Економічна кібернетика» дізналася багато цікавого про цей фах та про навчання в магістратурі за блочним навчальним планом, адже це так підходить у сучасних умовах.
 
Розмовляла Наталія Клименко,

доцент кафедри економічної кібернетики 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook